ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AQUA OLIVA RESORT!

Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία ,  χτισμένο αμφιθεατρικά, βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία του ομίλου Across Hotels & Resorts, το Aqua Oliva Resort, 4*. Μόλις 50 μέτρα από την πιο όμορφη παραλία της περιοχής, την Αγία Παρασκευή στα Σύβοτα, κυριολεκτικά μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, σας περιμένει ένας ιδιωτικός παράδεισος με πολυτελείς σουίτες. Το Aqua Oliva Resort είναι ένα ήσυχο θέρετρο, με πολυτελή χαρακτηριστικά και υπηρεσίες. Όλες οι σουίτες είναι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν τα αναμενόμενα υψηλά πρότυπα, με θέα τον κήπο, το βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, παιδική και ενηλίκων, a’ la carte εστιατόριο και pool bar. Το Aqua Oliva Resort δεσμεύεται να λειτουργεί με τον πιο περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο, ώστε να αισθάνεστε καλά που θα μείνετε κοντά μας. Με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικά, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και νερού αναζητούμε νέους τρόπους για να γίνουμε ακόμη πιο «οικολογικοί». Περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες σουιτών και επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Το απόλυτο καταφύγιο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές! 

50 m από την παραλία

Μόλις 50 m από την ομορφότερη παραλία, την Αγία Παρασκευή στα Σύβοτα.

Πολυτελείς σουίτες

Όλες οι σουίτες είναι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν τα αναμενόμενα υψηλά πρότυπα, με θέα τον κήπο, το βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος.

2 πισίνες

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, παιδική και ενηλίκων, a’ la carte εστιατόριο, pool bar.

Σε μόλις 50 m, η πασίγνωστη και γραφική παραλία της Αγίας Παρασκευής

Η παραλία Αγία Παρασκευή είναι μία πανέμορφη παραλία με βότσαλο και χαλίκι στη μέση κυριολεκτικά ενός καταπράσινου τοπίου, αφού ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα καταπράσινο νησάκι. Φυσικά μπορεί κανείς να το επισκεφτεί κολυμπώντας. Σπάνια έχει κύμα και στην αρχή της παραλίας βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας-Παρασκευής.

Το Aqua Oliva Resort βρίσκεται μόλις 1′ από αυτή τη ρομαντική παραλία.

 

Πανέμορφη θέα

Τα δωμάτια μας έχουν θέα την παραλία της περιοχής, την Αγία Παρασκευή στα Σύβοτα, κυριολεκτικά μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο.

Ιδιωτικό parking

Διαθέτουμε ιδιωτικό parking για άνεση και ασφάλεια για τους πελάτες μας.

Gallery